Воден цикъл: Затварят за движение улица „Рига“ и улица „Петрохан“

1

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели

Проектът на ВиК за подмяна на водопроводната мрежа в Русе налага затварянето за движение на МПС улица „Рига“ и улица „Петрохан“ в участъка от кръстовището на улица „Рига“ с ул. „Котовск“ до кръстовището на улица „Петрохан“ с улица „Захари Стоянов“ от 26 август до 26 септември включително.

Движението на МПС и на превозните средства от масовия градски транспорт ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

1. За МПС, идващи от ул. „Рига“ в посока кв. Родина, по ул. „Котовск“ към бул. „Липник“;

2. За МПС, идващи от ул. „Петрохан“ в посока кв. Здравец-изток, по ул. „Захари Стоянов“ към бул. „Липник“;

3. Автобусна линия №5 от ул. „Рига“ в посока КООП пазар, по ул. „Котовск“, бул. „Липник“, ул. „Чипровци“, ул. „Тича“, ул. „Петрохан“ и оттам по маршрута си. От ул. „Петрохан“ в посока Централна жп гара, по ул. „Захари Стоянов“, бул. „Липник“, ул. „Котовск“, ул. „Рига“ и оттам по маршрута си;

4. Автобусна линия №20 от бул. „Липник“ в посока кв. Здравец-изток вместо по ул. „Юндола“ ще се движи по ул. „Котовск“;

5. Автобусна линия №30 в посока кв. Чародейка от бул. „Липник“ по ул. „Чипровци“, ул. „Тича“, ул. „Петрохан“ и оттам по маршрута си.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    до 3
    Вероятно е писано от телефон и auto-correct-а това му се е сторило, че е най-вероятната дума. Може би е трябвало да бъде участъци.
  • 1
    3
    До 2
    До 2: "на малки ученици"??????????????????????
  • 10
    2
    Еее стига
    Само затварят, а кога ще почнат да ги отварят. Мой роднина в чужбина, работи в този бранш и твърди, че тези ремонти се правят възможно най бързо, денонощно, на малки ученици и за няколко часа/ ден/два приключва до асфалтиране, на улицата, а не на парче улица. В Русе копаят и зарязват обекта и отиват на другата улица и така без основа мисъл и последователност, освен ако не почнат да изнудват за още пари, като повечето пишман майстори в БГ.
  • 25
    1
    Loki
    Само неграмотни ли копаят из целия град. Така ремонт не се прави. Скоро ще трябва да летим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари