Водният цикъл затваря кръстовището на "Париж"

2
Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци
Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци Снимка: Google Street View

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе – Етап II: „Реконструкция на главни и второстепенни водопроводни клонове“ – Част I“, считано от 21.10.2022 г. до 21.11.2022 г. включително се затваря за движение на МПС кръстовището на ул. „Плиска“ с ул. „Тулча“.

Движението на МПС и превозните средства от обществения транспорт ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

1. От ул. „Плиска“ в посока Захарен завод, по ул. „Митрополит Григорий“, ул. „Студентска“ към ул. „Цветница“ и по ул. „Тулча“ в посока Олимп;

2. От ул. „Тулча“ в посока Център по ул. „Цветница“ и ул. „Битоля“ към ул. „Плиска“ и ул. „Доростол“;

3. От ул. „Доростол“ в посока Център се запазва обходния маршрут по ул. „Битоля“, ул. „Алеи Възраждане“ и ул. „Яребична“ до отваряне на кръстовището на ул. „Доростол“ с ул. „Яребична“;

4. За горепосочения период ул. „Митрополит Григорий“ става еднопосочна в участъка от ул. „Плиска“ към ул. „Студентска“;

5. Ул. „Студентска“ в участъка от ул. „Митрополит Григорий“ до ул. „Тулча“ става двупосочна;

6. По същите обходни маршрути ще се движат превозните средства от градския и междуселищен транспорт;

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути.

Да се спазва въведената забрана за престой и паркиране в района на СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“ за избягване на задръстванията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    тоди
    Поредното безумие!! Много сте зле със сивото вещество, честно!
  • 11
    7
    до 6
    Елеонора Николова оправи улиците на града, според теб трябвало е да не го прави щото видиш ли след 20 години ще сменят тръби? Интересна логика....
  • -4
    6
    Григорова
    Това е абсурд и връх на глупостта! Защо се преасфалтираха куп улици и булеварди по времето на Елеонора Николова и Пламен Стоилов, след като още тогава няма как да не се е знаело, че предстои подмяна на тръби на ВиК. Всички тези пари от нашите джобове, вместо да отидат за пенсии и заплати или за нов парк или нова обществена сграда, те отидоха на вятъра за асфалт, че да могат да си вдигат рейтинга преди избори. Нека се потърси наказателна отговорност на предходните кметове.
  • 14
    5
    Костадин
    Дали тоз пич,който е написал тази заповед ще има сили да освободи ул. „Митрополит Григорий“ ,от паркираните коли,че и там не е лесно сутрин?
  • 30
    4
    Малоумници!
    Поне Доростол изчакайте да отворят! Още едно кръстовище затворете в квартала и да вземем да си купим крила, за да се придвижваме!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари