Водата в Шумен вече струва над 5 лева

0
Излезе заповед за скъпата вода
Излезе заповед за скъпата вода

Излезе заповед за скъпата вода

Заповедта за новата, по-висока цена на водата, вече е качена на сайта на ВиК - Шумен. Считано от 1 юли, жителите на Шуменска област, които освен доставка на вода, ползват и отвеждане и почистване на каналните води, ще плащат 5,14 стотинки за кубически метър вода.

Населените места, където няма канализация, ще плащат за кубически метър вода 4,23 лева. От ВиК Шумен уточниха, че фактурите на абонатите за юли ще съдържат информация за изразходваната вода по старата и по новата цена.

Радио Шумен припомня, че областният управител проф. Христо Христов внесе колективна жалба от името на Асоциацията по ВиК във Върховната административна прокуратура, КЕВР, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, ВиК холдинга и националния омбудсман. Към жалбата срещу високата цена на водата се присъединиха всички кметове на общини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари