Мъж се потроши с тротинетка, заради дупка на велоалея в Русе

1
Водачът на тротинетката е загубил управление и е паднал на земята
Водачът на тротинетката е загубил управление и е паднал на земята

Водачът на тротинетката е загубил управление и е паднал на земята

На 5 юли около 09:50 ч. в гр. Русе е възникнал пътен инцидент с пострадал мъж, управлявал електрическа тротинетка. Произшествието е станало по велоалеята до кръстовището булевард "Цар Освободител" и улица "Ангел Кънчев", в посока жп гарата.

32-годишният водач на тротинетката е загубил управление над тротинетката и е паднал на земята. Екип на ЦСМП го е откарал в болница „Канев“ в Русе, където е бил настанен за лечение с диагноза фрактура на десен крак. Произшествието е документирано по административен ред от екип на пътна полиция, с един тежко ранен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    До 1
    “ Екип на ЦСМП го е откарал в болница „Канев“ в Русе” Ти можеш ли да четеш или пак пишеш глуписти? Забрави да споменеш колко е населението на Русе (40к или 50к бе последно според теб), форумно тролче?
  • 5
    6
    Любо
    Само олигофрени с тротинетки ли са скутери ли са но изкачат от всякъде няма правила за тях пълни тъпаци ги карат и хлапета без грам представа за правилата за движение по пътищата простотията е навсякъде
  • 11
    5
    Фреш
    Най-честото явление по пътищата родни на България, все пак се правят от "наши" фирми и знаете,че повечето пари се прибират от управлението, това е публична тайна...всеки знае за нея. Най-лошото от всичко е,че страда народа, те си имат скъпи коли от властта и не ги бърка 1-2 дупки, страда народа. Необмислени решения ще лежат на съвестта им и на свобода и когато влезнат в затвора.
  • 12
    4
    Мунчо
    В тоз район по велоалеята НЯМА дупки. Карал е бясно.
  • 40
    3
    Архитекта
    Както казваме за N-ти път . Русе не е в нидерландия. Русе не е пригоден за тротинетки, колоездачи , които шарят насам-натам без да спазват елементарните правила. А решението тротоарите да бъдат дадени наполовина на колоездачи, тротинетки и подобни, е направо безумно. Но Вие си го знаете.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари