Внук на военнопрестъпник е извършил масовата стрелба в Белград

0
На 3 май 14-годишен ученик в Белград уби осем ученици и един охранител
На 3 май 14-годишен ученик в Белград уби осем ученици и един охранител Снимка: БГНЕС

На 3 май 14-годишен ученик в Белград уби осем ученици и един охранител

Коста Кецманович – момчето, което преди два дни застреля осем ученици в Белград, е внук на военнопрестъпника от Сребреница Ненад Кецманович, предава БГНЕС.

Коста Кецманович е внук на Ненад Кецманович, който през 90-те години участва в геноцида в Сребреница. Ето откъде е зародишът на престъпността у малкия Коста“, написа в социалните мрежи Наталия Гърбич.

На 3 май 14-годишен ученик в Белград уби осем ученици и един охранител и рани седем други ученици и един учител.

Споменатият в поста геноцид в Сребреница е военно престъпление по време на войната в Босна и Херцеговина, което е класифицирано като геноцид от трибунала на ООН, припомня БГНЕС.

В околностите на град Сребреница, на няколко различни места, през юли 1995 г. са избити над 8000 босненски мюсюлмани – мъже и деца. В същото време приблизително 30 000 жени, деца и възрастни (хора) са насилствено прогонени в рамките на мащабна операция за етническо прочистване. Това е най-мащабното избиване на хора в Европа след края на Втората световна война

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Калоян
    Глупости глупости глупости
  • 9
    1
    русенец
    ... и син на лекар. Все пак лекар го е възпитавал, не дядо му.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари