В сръбските църкви отслужиха панихиди

0
Всички дейности започват с минута мълчание
Всички дейности започват с минута мълчание Снимка: БГНЕС

Всички дейности започват с минута мълчание

От днес до неделя Сърбия е в тридневен траур. Той беше обявен след първото масово убийство в белградското училище "Владислав Рибникар", предава Bulgaria ON AIR.

Знамената в страната са спуснати наполовина. Всички дейности започват с минута мълчание.

Масовата скръб беше изразена спонтанно още снощи, на бдение. Около училището се събраха стотици хора със свещи и цветя. В църквите бяха отслужени помени и панихиди.

Протест на учители, ученици и синдикалисти пък се проведе пред Министерството на образованието в центъра на Белград, а за днес беше

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари