Внимавайте какво казвате, макар и на шега

0
Всяко казано нещо може да се въплъти в реалността
Всяко казано нещо може да се въплъти в реалността

Лунното влияние на 27.09.

Луната е в огнения знак Стрелец. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. Не забравяйте, че намеса в чуждите дела може да има само тогава, когато ви помолят за помощ. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е дългото ходене пеша. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Да се избягват преливане на кръв и донорски процедури освен при спешни случаи. Когато Луната стъпи в Козирог, всички изкушения ще отшумят.

Луната от 14:09ч до 19:25ч се движи на празен ход и всичко, което предприемете ще е напразно. Става само за рутинна работа, довършване на започнатото и за почивка. Не купувайте големи покупки, не сключвайте договори. 
Луната влиза в знак Козирог в 19:25ч.

7 лунен ден продължава до 14:05ч. – Удачно време за бързи и краткосрочни дела. Не трябва да се поставя начало на нещо продължително. Само делата и действията, които са справедливи могат да бъдат доведени до крайната си цел. Добре да отправите своята активност към изпълнение на вашите замисли и планове, само че бъдете повече предпазливи. Препоръчва се повече мълчание, да не критикувате и да не ругаете, защото това може да стане причина за заболяване на белите дробове, които сега са уязвими. Внимавайте какво казвате, макар и на шега, защото думите до 14:00ч все още имат почти магическа сила. Всяко казано нещо може да се въплъти в реалността. Не провокирайте и другите хора да казват ненужни думи.

8 лунен ден започва в 14:05ч и продължава до 14:55 на следващия ден – съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Ако сравним лунните фази, то първите седем дена са периода на какавидата, а втората фаза - период на пеперудата. Натрупаният от вас потенциал започва да придобива форма.

Всичко, което е било обмислено и направено до момента, преминава в качествено ново състояние. Може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Даденият период е винаги сложен. Желателно да се ограничите от присъствието в големи и шумни компании. Да проведете времето обаче в компанията на близки и верни приятели може. Главното е да не се окажете там, където има шанс да се поддадете на провокации. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите.

Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички изменения и бъдете открити към новото. Всичко, което стане през 8-то лунно денонощие приемайте като необходимост и като някакъв божествен знак, който непременно трябва да се усвои. Бъдете гъвкави и не се съпротивлявайте на промените, иначе могат да възникнат сериозни усложнения.

Помнете: „Огненият” ден е пълен с изгаряния. Внимавайте за пожари, с битовите уреди също бъдете внимателни. Хубаво е да се замисли човек за греховете си, за неправилните си постъпки. Да се извлече всичко лошо и негативно натрупано в душата и мислено да се изгори в огъня на пожара, който служи за стихия на деня. „Изгорете” също вашите минали неудачи и беди.

Нека денят ви мине леко и спокойно!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари