ВМРО - Русе подкрепи протеста на жителите на град Гюргево

0

Протест срещу планираното изграждане на инсинератор за медицински отпадъци

ВМРО – Русе с група свои представители подкрепи протеста на жителите на град Гюргево срещу планираното изграждане на инсинератор за медицински отпадъци в румънския град. На площада пред театъра „Тудор Виану“ в събота жителите на двата съседни града категорично заявиха несъгласието си в региона да действа инсталация за горене на отпадъци. Това пагубно би се отразило на въздуха, който дишат жителите на двата града, достатъчно изстрадали обгазяването с хлор преди години.

Председателят на Общинския съвет – Русе Иво Пазарджиев, съпредседателят на ВМРО Искрен Веселинов, общинският съветник от ВМРО Траян Тотев и други членове на ВМРО бяха в първите редици на общия протест, в който от румънска страна участваха кметът на Гюргево Адриан Ангелеску, председателят на Окръжен съвет – Гюргево Думитру Беяну, а също съветници от Гюргево и Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 36
    2
    Моето име
    Тримата глупаци. Патерици и стражи на безхаберното управление на Пенчо
  • 29
    1
    Пунта мара
    Явно Борисов добре ги е хранил, какви кореми са отпрали "ВОЕВОДИТЕ". Алчни, продажни артисти Уредиха се с пари и имоти, а сега искат още от същото. Разбира се, че трябва да се погрижат и за любовниците си
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари