ВМРО излиза на протест срещу изборните манипулации в Турция

1
От Турция се очакват 150 000 гласа, които ще са предимно за ДПС, подчертава Александър Сиди
От Турция се очакват 150 000 гласа, които ще са предимно за ДПС, подчертава Александър Сиди

От Турция се очакват 150 000 гласа, които ще са предимно за ДПС, подчертава Александър Сиди

В петък излизаме на протест пред ЦИК заради изборните манипулации в Турция. Очакват се 150 000 гласа оттам, които ще са предимно за ДПС. Това коментира Александър Сиди от ВМРО за "Твоят ден" по NOVA.

"Цените са ужасяващи, последното правителство задълбочи кризите. Искаме има таван на търговската надценка - 10%, за да няма спекула. "Газпром" може вече да не е геополитическо оръжие, ако имаме алтернативи. Ако могат да бъдат гарантирани по-евтини и сигурни газови доставки можем да имаме търговски отношения с Русия, но не и политически", заяви той.

Според него трябва да се модернизира армията, но не да плашим, че има заплаха към нашата страна. "Войната в Украйна е конфликт на Запада срещу Изтока. Категорично Путин е агресор. Украйна воюва с американски и европейски оръжия, не е локален конфликт. Азерският газ също е газ на агресор, щом руския е такъв", смята Сиди.

Той призова хората да прочетат партийните програми и да гласуват разумно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    русенец
    Ме-Ве-Ре-О! Ме-Ве-Ре-О! С Ме-Ве-Ре-о НАПРЕД! А бе, воеводи, гласовете в Турция могат да изберат максимум 2 депутата, бе! Какво ви бърка, останалите 218 могат да са ваши! Тях гледайте да не изтървете, във вашата купичка гледайте, не в чуждата!:)))) Егати загубеняците са тези!
  • 1
    1
    Не им давайте паспорти
    и те ще омекнат ! Паспорти ще даваме само на македонците !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари