ВМРО да се погледне в огледалото! Ще види озъбеното лице на корупцията и лъжата

2
Велизар Енчев: Да припомним политическата „чистоплътност“ на ВМРО в частна полза
Велизар Енчев: Да припомним политическата „чистоплътност“ на ВМРО в частна полза

За нас мандатът в това Народно събрание ще бъде изпълнен, когато основните ни приоритети бъдат реализирани. Не желаем да поощряваме доказаната нечистоплътност на опозицията при употребата на институциите в частна полза, се казва в позиция на депутатите от ВМРО

Понеже говорят за чуждата нечистоплътност, да припомним политическата „чистоплътност“ на ВМРО в частна полза:

Чистоплътно ли е да печелиш избори с обещание за минимална пенсия от 300 лева, полицай във всяко селище и задължителна военна служба, а в края на мандата си да подхвърлиш по 50 лева на пенсионерите, да няма кьорав полицай в селата и да приемеш недодялан Закон за доброволната военна служба, гарниран с Доброволни отряди към МВР, копиращи бухалкаджийските бригади на СИК?

Чистоплътно ли е да обещаващ, че няма да допуснеш завръщане на ДПС във властта, а четвърта година да управляваш с подкрепата на ДПС?

Чистоплътно ли е да хулиш Истанбулската конвенция в София и да пледираш за морална чистота, а в Европарламента твоят депутат гласува „въздържал се“ за същата конвенция и шофира мъртво пиян по българските пътища?

Чистоплътно ли е на софийски адрес на организацията да регистрираш хиляди кандидати за български паспорт от Македония, Албания, Косово, Украйна, Молдова? И след разкритията за тази афера да уволняваш и съдиш държавния служител, опълчил се на паспортната групировка?

Обаче народът изтрезня и за 35 дни порасна с няколко века!

Велизар Енчев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари