Влак прегази работник на БДЖ

1
Инцидентът е станал на жп релсите между Пловдив и гара Крумово
Инцидентът е станал на жп релсите между Пловдив и гара Крумово Видео: NOVA

Инцидент на жп релсите между Пловдив и гара Крумово.

Няколко влака бяха спрени. Стотици пътници останаха блокирани на близките гари. По информация на БДЖ е прегазен техен работник, докато изпълнявал служебните си ангажименти, предаде NOVA.

Инцидентът е станал около 10.30 часа тази сутрин, докато работникът е поправял железопътна стрелка. По предварителна информация той е знаел, че по това време оттам не преминават редовно движещи се влакове. Незнайно защо обаче оттам преминала транзитно подбивна машина. Така работникът е прегазен и загива на място.

Инцидентът стана на изхода на гара Разпределителна в посока Крумово. Все още не е ясно защо работникът не е видял идващата подбивна машина и дали машинистът е дал сигнал на стрелочника да се отдръпне от релсите.

Заради инцидента няколко влака бяха спрени на гарите в Пловдив, Катуница и Крумово. Близо три часа пътниците на гарата в Крумово чакаха напразно автобуси, за да продължат пътя си.

По случая с прегазения работник е образувано дознание. Около 16.00 часа движението на влаковете беше възстановено. Те обаче се движат със закъснение.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари