Владислав Панев: Замразяването на преговорите от ГЕРБ е много умно решение

0
Според него ако не е била ролята на президента, още тази седмица сме щели да имаме редовно правителство
Според него ако не е била ролята на президента, още тази седмица сме щели да имаме редовно правителство Снимка: стоп кадър / БНТ

Според него ако не е била ролята на президента, още тази седмица сме щели да имаме редовно правителство

Замразяването на преговорите от страна на ГЕРБ е много умно решение от страна на г-жа Габриел. При борсовата търговия знаем, че първите 48 часа следфорсмажорно събитие най-важно е нищо да не правиш, защото би било греша и плод на емоция. Това коментира в "Говори сега" по БНТ лидерът на "Зелено движение" и съпредседател на ПГ на ПП-ДБ Владислав Панев.

От записа изглежда, че Националният съвет на ПП обсъжда как да спази предизборните си обещания към избирателите, как да ускори влизането на България в Шенген и еврозоната, смята Панев. Според него в записа няма изговорени лъжи.

Става въпрос за разговор между над 50 човека. Става въпрос за спор, хора, които не са на еднакво мнение, това не е лидерска партия, където лидерът говори 15 минути, всички ръкопляскат и си тръгват.

Напълно логично е ГЕРБ да сменят позицията, но ПП-ДБ са категорични, че не трябва да допускат техни министри, коментира Владислав Панев. Припомни, че вторият мандат все още не е връчен.

"Силите, които не искат стабилност в България, които не искат ясна европейска ориентация, ще направят всичко възможно правителство да не бъде съставено", каза Панев, визирайки президента Румен Радев и неговата администрация.

Според него ако не е била ролята на президента, още тази седмица сме щели да имаме редовно правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    на калпавия
    космонавт космосът му пречи!
  • 0
    1
    Иван
    Браво,само така!!!Боклуците от ГЕРБ,Навьн!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари