Владимир, ти ме остави вдовица, няма да ти дам миг покой!

3
Съпругата на загиналия на АМ "Хемус" Йото Ахчийски се зарече да съди шофьора убил мъжа й
Съпругата на загиналия на АМ "Хемус" Йото Ахчийски се зарече да съди шофьора убил мъжа й

"Пътувахме спокойно към София. Една локва ни завъртя. Излязохме невредими от колата. Мъжът ми ме дръпна от колата и каза, че някой може да се завърти като нас. Дойде полиция. Видя ни, че сме добре. Дойдоха и хората от "Автомагистрали", които искаха да ни помогнат. Аз видях само една точка по магистралата. Тя за секунди стана кола и ни помете."

Това каза Наталия Ахчийска, съпруга на Йото Ахчийски, който загина на АМ"Хемус", след като шофьор го блъсна в аварийната лента. На място загина и един от служителите на "Автомагистрали" – Иван Димитров на 43 години. "Тази точка стана за секунди кола. Той летеше. Видях двама мъже да лежат в канавката. Видях, че единият е без крак. Шофьорът, който ни връхлетя, не излезе 15 минути от колата. После клекна до нея. Това е човек без морал и мозък", каза още тя.

"Владимир, ти ме остави вдовица. Ти остави детето ми без баща. Тя не знае, че баща й е звездичка, която никога няма да види повече. Владимир, аз ще се боря. Няма да те оставя. Аз ще се боря за Йото. Законът, държавата, хората ще те накажат. Ти си виновен, защото не мислиш. Ще те съдя. Няма да ти дам миг покой", обърна се разплаканата жена към шофьора, причинил катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари