Владимир Путин: Украйна ще преговаря за мир едва когато ресурсите ѝ свършат

25
Украйна може да използва евентуални бъдещи преговори, за да си осигури още оръжия, изтъкна руският президент
Украйна може да използва евентуални бъдещи преговори, за да си осигури още оръжия, изтъкна руският президент Снимка: © РИА Новости / Сергей Гунеев

Украйна може да използва евентуални бъдещи преговори, за да си осигури още оръжия, изтъкна руският президент

Украйна може да започне преговори за мир едва когато нейните ресурси свършат.

Това заяви руският президент Владимир Путин, предаде БНР.

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун пристигна в Русия по покана на Путин.

Украйна може да използва евентуални бъдещи преговори, за да си осигури още оръжия, изтъкна руският президент на срещата на Източния икономически форум във Владивосток:

"Създава се впечатление, че те искат, под натиска на западните им ментори, максимално да оглозгат, извинете за израза, каквото успеят, а след това, когато всички ресурси бъдат сведен до нулата, да се опитат да спрат бойните действия. Тогава ще започнат преговори, за да могат да възстановят ресурсите си."

Посещението на севернокорейския лидер Ким Чен-ун в Русия предизвика загриженост във Вашингтон, че Пхенян може да допринесе за попълване на арсенала на Москва за войната в Украйна, както и предупреждение за нови санкции.

Руската държавна телевизия излъчи кадри от посрещането на Ким с руски официални лица. Мястото на срещата му с президента Путин не е обявено и предизвиква различни предположения.

Украинският президент Володимир Зеленски обяви увеличаване на военната помощ за Киев от Германия и спря Закона за имуществените електронни декларации:

"Наложих вето на приетия от Върховната Рада закон, който запазва ограниченията при електронните имуществени декларации. Тези ограничения са недопустими. Декларациите трябва да бъдат открити за всички."

Правителството на Швеция ще поиска от въоръжените сили оценка за възможностите за изпращане на изтребители "Грипен" на Украйна, която включва срокове за доставка на нови изтребители за шведската армия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    знаещ
    Точно така биха направили украинците и ще се получи както Меркел призна като с минските споразумения изключени без намерение да се спазват от украинските нацисти и Меркел а да се използват за въоръжаване на Украйна и подготовка на война с Русия не трябва да им се дава такава възможност
  • 9
    3
    Макс
    Да живее Император Владимир Владимирович Путин и братска Русия!!!
  • 21
    2
    до 1
    Я питай в посолството кой колко войни е водил. 80% от военните конфликти в света в последните 70 години са ги предизвикали краварите, бе теле загубено! И още нещо, краварите са се били по чужди страни и никога в САЩ. Украйна е руска територия, но няма смисъл да продължавам защото си тъп и с промит мозък по начина, по който е бил промит мозъка на вашите от болшевиките.:)
  • -12
    1
    Пирко
    А защо водиш тази война бе Путлер?Или Русия не може да живее бе да води война!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари