Владимир Путин: Тотална глупост са приказките, че Русия планира да нападне Европа

2
Руският президент предупреди, че изпращането на западни войски в Украйна е риск от разширяването на конфликта, включително и ядрен
Руският президент предупреди, че изпращането на западни войски в Украйна е риск от разширяването на конфликта, включително и ядрен Снимка: © РИА Новости / Сергей Гунеев

Засилваме капацитета на нашите сухопътни и военноморските ни сили, обяви руският лидер

Пред около 1000 души в руския парламент – депутати, правителствени и висши държавни и църковни служители, руският президент Владимир Путин направи годишното си обръщение към нацията. Това се случва две седмици преди изборите, които е почти сигурно, че ще спечели.

В изказването си Путин предупреди, че изпращането на западни войски в Украйна е риск от разширяването на конфликта, включително и ядрен. Путин очерта основните задачи пред управлението за следващите шест години. Той подчерта, че руската армия е по-модерна от всякога и определи като тотална глупост теорията, че Русия планира да нападне Европа.

"Нашите въоръжени сили имат колосални постижения! Те имат ново оборудване, успешно постигат всички задачи. Ние виждаме къде са проблемите, но ги решаваме веднага. Засилваме капацитета на нашите сухопътни и военноморските ни сили. Ние не започнахме войната в Донбас. Но ще направим всичко, за да изкореним нацизма от Донбас!", посочи той.

"Америка се опитва да ни победи. Когато имат интерес – преговаряме. Ако нямат – преговори не се водят. Те се опитват да ни вкарат в едно изтощително състезание по въоръжаване. Целят да ни уморят, и да ни изтощят. Нашата задача е да развиваме военнотехническия комплекс, да оптимизираме ресурсите, да ги използваме ефикасно, за да постигнем ново ниво на оборудване на армията. Трябва да засилим научните и техническите ни постижения. Трябва да подсилим групите по западната граница с НАТО, за да избегнем разширяване на конфликта. Тотална глупост са приказките, че Русия планира да нападне Европа", каза Путин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    Ванка с танка
    Аз пък се надявам да ни превземат руснаците, да ида да им се кланям както едно време га бях млад и потентен!
  • -7
    5
    до 1
    Споко! И за теб ще каже, че няма да те смачка, гнидо нещастна.:)
  • -7
    4
    До 2
    Ти лична секретарка на държавника Путя ли си???
  • -6
    3
    До 2
    Ти си истински марксист ! Браво ,изкопаемо !
  • 9
    2
    Sтанко
    Дали е глупав или умен - Путя е държавник и всички трябва да се съобразяват с това! Дано най-сетне еврогейците започнат да чуват какво говори и да седнат на масата, за да разделят баницата... Докато не излезе инициатива за преговори - винаги ще има мнителност. Путя го лъгахте, лъгахте - сега ви се е наситли на балончавите истории. За това започнете да го чувате, защото ще се яде сурвакница до лондон и париж, ако не започнете да го чувате. Поражението което залагате за идните поколения е толкова голямо, че тези които ще продължават да ви кълнат ще се раждат след 300 години...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари