Владимир Путин ще се срещне с външния министър на Турция

0
Прессекретарят на руския лидер добави, че „традиционно руско-турският дневен ред е много обширен, с много теми за обсъждане“
Прессекретарят на руския лидер добави, че „традиционно руско-турският дневен ред е много обширен, с много теми за обсъждане“ Снимка: © РИА Новости / POOL

Прессекретарят на руския лидер добави, че „традиционно руско-турският дневен ред е много обширен, с много теми за обсъждане

Руският президент Владимир Путин ще се срещне с турския външен министър Хакан Фидан по-късно днес.

Това каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от Ройтерс, ТАСС и БТА.

Фидан участва в Нижни Новгород в среща на външните министри от организацията БРИКС, която обединява Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка. По-рано Анкара е изразявала желание да стане член на организацията.

След 18:00 часа московско време (и бълг. време) президентът ще приеме турския външен министър Фидан, който е тук на работно посещение“, каза Песков.

Тези дни Фидан има контакти в Москва на различни нива, преговори“, отбеляза говорителят на Кремъл, цитиран от ТАСС.

Той ще информира държавния глава за резултатите от тези преговори“, допълни Песков.

Прессекретарят на руския лидер добави, че „традиционно руско-турският дневен ред е много обширен, с много теми за обсъждане“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари