Владимир Путин: Русия даде изпреварващ отпор на агресията

1
"НАТО започна да присвоява прилежащите към нас територии, близо до нашите граници. Всичко говореше за това, че сблъсъкът с неонацистите ще бъде неизбежен", заяви още Путин
"НАТО започна да присвоява прилежащите към нас територии, близо до нашите граници. Всичко говореше за това, че сблъсъкът с неонацистите ще бъде неизбежен", заяви още Путин Видео: NOVA

Президентът държа реч по време на честванията на годишнината от края на Втората световна война

"Русия даде изпреварващ отпор на агресията и това беше единственото правилно решение", заяви руският президент Владимир Путин в речта си по време на парада в чест на 77-годишнината от края на Втората световна война, предаде БГНЕС.

"Русия няма никога да се откаже от уважението към всички народи и култури, но Западът реши да отмени това. Западът зачеркна мъжеството и смелостта на онези, които извоюваха победата над фашизма", каза руският президент.

"НАТО не пожела да ни чуе. Тя имаше съвършено други планове и се подготвяше да нападне Крим. НАТО започна да присвоява прилежащите към нас територии, близо до нашите граници. Всичко говореше за това, че сблъсъкът с неонацистите ще бъде неизбежен", заяви още Путин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    мхм
    даскале, какво очакваш от КГБ ченге?
  • 5
    3
    daskal
    Ужас! Чуйте речника му. Западът! Сякаш живеем преди 60-70 години. Сякаш последното ни малоумие - Втората световна война - изобщо не е свършвало. И кое днес е това "Западът"? Да, прав е - изправени сме пред цивилизационен избор. Или саморазпадащата се от мизерията и пиянството на народа си Русия, превърната в комунистическа казарма, или Германия, Испания, Италия, Австрия, Франция... Има ли нормален човек, който да се колебае в този избор? Ми то най-силното доказателство за него е, че самите съветски комунисти са го избрали за семействата и децата си. За каква агресия говори този болен човек? В нормалните страни по света хората си живеят живота и му се радват.
  • 6
    2
    Jj
    Същия довод използва хитлер, като напада СССР.
  • -7
    1
    Ххъъу
    Браво! България те подкрепя, само не и чужденецът про100$ к!р0, който зачита сащническите обратни "ценности".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари