Владимир Путин отмени традиционната си годишна пресконференция

0
Миналата година пресконференцията на Владимир Путин продължи 3 часа и 55 минути
Миналата година пресконференцията на Владимир Путин продължи 3 часа и 55 минути Снимка: РИА Новости

Миналата година пресконференцията на Владимир Путин продължи 3 часа и 55 минути

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обяви, че традиционната годишна пресконференция на държавния глава на Руската федерация Владимир Путин тази година няма да се състои, съобщава РИА Новости, предава Агенция Фокус.

"Що се отнася до голямата пресконференция, няма да я има преди Нова година“, поясни Песков.

В същото време, според него, администрацията "очаква, че президентът ще намери възможност за комуникация" с гражданите на страната.

По-рано РБК също съобщи за отлагането на голяма пресконференция за следващата година, позовавайки се на източници. Според един от събеседниците на изданието окончателното решение ще вземе предвид, наред с други неща, ситуацията в зоната военните действия в Украйна.

Медиите съобщиха и за подготовката на президентското обръщение към Федералното събрание.

Миналата година пресконференцията продължи 3 часа и 55 минути. На събитието държавният глава на Русия отговори на 55 въпроса за вътрешната и външната политика, регионалните проблеми и дори личното си отношение към ограниченията заради коронавируса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    До 2
    Ати си прост комунистически олигофрен ! Па не измряхте бе !
  • -2
    2
    До 1:
    До 1: сащ са сатанисти! Вие сте сащническа подлога, вие сте шпионин на сащ!
  • 2
    1
    ZZтанко
    Страх тресе бункерното късокрако джудже! Току виж някой от свитата му му писне и по време на пресконференцията го пречука тоя гнусен окупатор за радост на целия нормален свят! АМИН!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари