Владимир Путин: Нравствената и историческа правота е на наша страна

4
Това беше годината, която постави много неща на местата им, ясно разграничи мъжеството и героизма от предателството и малодушието, заяви руският президент
Това беше годината, която постави много неща на местата им, ясно разграничи мъжеството и героизма от предателството и малодушието, заяви руският президент Снимка: Reuters

Това беше годината, която постави много неща на местата им, ясно разграничи мъжеството и героизма от предателството и малодушието, заяви руският президент

Нравствената и историческа правота е на наша страна, заяви руският президент Владимир Путин в най-дългото си новогодишно обръщение досега, което продължи около девет минути, предаде ТАСС, цитиран от БТА.

Форматът също беше необичаен: държавният глава не говори сам на фона на Кремъл, а от щаба на Южния военен окръг (разположен в Ростов на Дон), заобиколен от военнослужещи. Първите, които чуха и видяха поздрава, по традиция бяха жителите на Камчатка, където 2023 г. вече настъпи.

"2022 г. е към своя край. Това беше година на трудни и необходими решения, на важни стъпки към осигуряването на пълния суверенитет на Русия и мощното консолидиране на нашето общество", заяви Путин. Според него "това беше годината, която постави много неща на местата им, ясно разграничи мъжеството и героизма от предателството и малодушието и показа, че няма по-голяма сила от любовта към близките и скъпите, от верността към приятелите и другарите по оръжие и от предаността към Отечеството."

Той поздрави с настъпването на новата година участниците в т.нар. "специална военна операция", както Кремъл нарича войната в Украйна. По думите му руските военни са нахлули в съседна Украйна, за да "се борят за своята родина, за истината и справедливостта, за да бъдат надеждно гарантирани мирът и сигурността на Русия".

Докато Путин произнасяше речта си, се появи информация за ракетни удари по няколко украински области, в това число в столицата Киев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    21
    No one
    А ти къде живееш Ванка. Как все на педерастия ви избива ,все за това говорите.Марш в глубинката алкаш. Ядете бахура 10 месеца,ще го ядете докато ви разтурят кочината.Такива убитници като вас да се радват на новия Москвич,няма такива идиоти.Скоро време ще ви намажат ските.
  • 3
    20
    Гейвропа
    Усраинските тролове явно искат да бъдат третополови глисти! До долното говно - как ти е тока и горивото ма ??? Искаш ли още по високи цени а ГЕЙВРОПЕЕЦ???
  • -3
    19
    No one
    Тролове живеете в Европа,ползвате се от благините на свободата.А мечтаете за Путин ,що за объркани хора сте.Всяка комунистическа система завършва само с едно-купонна система.
  • -4
    18
    LOL
    виждаме оглушително мълчание относно "Путин разрешил получать оплату долга за газ из недружественных стран в иностранной валюте" - https://tass.ru/ekonomika/16725645 Путлер ви нанесе пореден удар върху опорките за великата Русия :D Преди това имаше друг удар, пак от Путлер. Викаше "за 3 дни и Киев е наш", а то не могат да ударжат нито една от окупираните територии. Знаейки това решиха набързо да спретнат "референдуми" да ги пишат към Рушлямистан, че да имат повод да изнудват с ядрената доктрина. Всички факти са на страната на Украйна и запада, а рушлямските опорки ги оборва самия Путлер и руската медийна агенция ТАСС. Толкова с перченето.
  • -3
    17
    No one
    Това да си русофил е като минингита. Или умираш или оставаш идиот за цял живот.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари