Владимир Путин: Мир в Украйна ще има, когато Русия изпълни целите си

5
Според Путин изобщо не стои въпрос Русия да се отказва, отклонява или размисля по целите си
Според Путин изобщо не стои въпрос Русия да се отказва, отклонява или размисля по целите си Снимка: РИА Новости

Според Путин изобщо не стои въпрос Русия да се отказва, отклонява или размисля по целите си

Няма отклонение от първоначалните цели в Украйна, а "денацификацията" остава като мотив, аргумент и план заедно с демилитаризацията и неутралния статут.

Според Путин изобщо не стои въпрос РФ да се отказва, отклонява или размисля по целите си, а въпросът е "Кога?" - кога ще настъпи мир.

Тази година руският президент реши да осъществи т.нар. "Пряка линия", в която отговаря на граждани и медии, пише News.bg. Миналата година такава не се състоя, а организацията на тазгодишната изява на руския президент се обяснява с заявката му да се кандидатира за петия си президентски мандат, изборите за които ще се проведат следващата година.

Така и първият въпрос е свързан с основната задача и цел, която Путин си поставя - Най-главното е укрепване на суверенитета на Руската федерация. "За такава страна като Русия, съществуване без суверенитет е невъзможно“, обяснява Путин и допълва едва след това като цели защитата на правата и свободата на гражданите, ораната на границите и развитието на парламентаризма.

Сред първите въпроси бяха и такива, свързани с икономическата ситуация в Русия, където Путин се похвали с процъфтяващата руска икономика, неочаквано високите темпове на растеж и ниска безработицата.

Последваха въпроси, свързани с т.нар. в Русия "специална военна операция", с който евфемизъм се покрива думата "война". Нова мобилизация не се предвижда, увери Путин, тъй като няма необходимост от такава.

В момента повече от 200 000 мобилизирани се намират на фронта, а вече около 40 000 са уволнени от служба по различни причини. Отделно вече 486 хиляди души са сключили договори за служба и служат на интересите на родината - това са цифрите, които изложи Путин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    15
    Ха,
    Попадна ми това видео: ....................................... https://t.me/ivaivatta/7909
  • 7
    14
    до 13
    Не, оня дето е във фризера, ама ходи при арабите, които го посрещнаха като шейх, за разлика от фрица, дето седя половин час в самолета!
  • -3
    13
    До Русенец
    Кой Вова...истинският или неговите двойници??
  • 3
    12
    Обнадежден
    Давай, Вова! Бой по путката с черпака! Нека всяка американска жаба да си знае гьола и да кряка само там! Като приключиш с наркомана, намини и към нашето народно събрания, доста български предатели ще откриеш там, купени от америка срещу някой цент! Оправи и тях, ние ще помагаме с каквото можем!
  • 4
    11
    Василесий
    Слава на Русия. Дълъг живот и благоденствие на нашия баща Путин. Ние сме с него и след войната ще ходим да събираме желязо в украйна и ще го предаваме на вторични. Той Путин ще ни принуди пак паметника да вдигнем и ние без пари ще го направим и ще ревем от щастие. Слава на Русия. Голямата мечка. Путин за многая лета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари