Владимир Путин е преизбран за президент на Русия

3
Екзитпол сочи победата му с 87% в президентските избори
Екзитпол сочи победата му с 87% в президентските избори Снимка: РИА Новости

Екзитпол сочи победата му с 87% в президентските избори

Владимир Путин печели убедително президентските избори към този момент с 87,7% според първите прогнозни резултати, обявени от Централната избирателна комисия, информира БНТ.

Избирателната активност в страната е 73,3%. 8 000 000 от руснаците са гласували електронно.

На второ място остава кандидатът на комунистическата партия Николай Харитонов с 4,6%. Владислав Даванков от либералната формация "Нови хора" е на трета позиция с 4,2%. А лидерът на либерално-демократическата партия Леонид Слуцкий получачва 3,00%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    Spermaman
    Честито за победата на Господин Путин. Тази вечер ще се почерпя по случай случката.
  • -9
    4
    РазПуткин
    Путин где Герасимов.Путин Где 2я армия мира,Путин где Киев.....Русия била просперира.9000 рубли минимална пенсия,за простите ватенки 90 евро.Хахаха,е гати просперитета.Да еба и руските ви идиоти ,ма ми се иска да отидете там за година не повече.Най добрият комунист е убитият комунист.
  • 9
    3
    чичомиткобрат
    Честито на президента Путин! Хората го избраха, понеже виждат колко се грижи за народа си. Във време на военна операция и санкции, държавата просперира и бедността намалява, има повече работа за хората и икономиката расте. Ама западните боклуци нищо не казват за това че взривиха Северен Поток.
  • 5
    2
    ptica
    Не може да бъде 87 процента, сигурна съм, че са 99.9 процента. И ако наистина са 87 процента, сега убедихте ли се, че и най-милия, усмихнат руски брат си е кървав убиец когато стане въпрос за ...
  • -10
    1
    НКВД СИБИР МУТРАФОНОВА ВСУ...
    Холограмата спичели. Путкин е изяден от червеите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари