Владимир Миленски: Русия е докарана до нервен срив

1
Черно море винаги е било място на сблъсък и съперничество между Русия и всички останали крайбрежни страни, допълни полковник Миленски
Черно море винаги е било място на сблъсък и съперничество между Русия и всички останали крайбрежни страни, допълни полковник Миленски

Черно море винаги е било място на сблъсък и съперничество между Русия и всички останали крайбрежни страни, допълни полковник Миленски

Военният експерт и член на Атлантическия съвет полк. Владимир Миленски и председателят на Фондация „Български ВВС” ген. Спас Спасов коментираха сблъсъка между Русия и САЩ в небето над Черно море. Припомняме, че във вторник Руски изтребител удари американски разузнавателен дрон.

Русия е докарана до ръба на издръжливостта на нервите си. Анализите, които правят руснаците са че има все по-малка вероятност да получат някаква подкрепа отвън, за да издържат на икономическия и военен натиск, който сами си произведоха. Шансовете им да излязат със запазен имидж стават все по-малки”, каза Миленски в ефира на NOVA.

"Черно море е доста по-опасно, отколкото ние знаем", смята още полковникът. „То винаги е било място на сблъсък и съперничество между Русия, която иска да го превърне в свое, и всички останали крайбрежни страни. България е единствената от страните членки на НАТО, която е слабото звено в съпротивата срещу това посегателство на Русия, коментира още Миленски.

„Инициативата на цялата дивотия от Кремъл продължава да създава много добри условия за допълнително милитаризиране на България. Ние започваме да произвеждаме муниции и бронирани машини. Това е в резултата именно на тази заплаха, която идва от изток. По отношение на действието на руските пилоти мога да кажа, че е наивно, безразсъдно, нагло и агресивно действие”, заяви ген. Спасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    калибр
    Владко да правиш анализи не е е твоята сила, друго е да си наведен в поза връзвам си връзките / твоята любима /
  • 6
    2
    весо
    пълни малоумници България оправиха че Русия започнаха хората във война живеят по добре от нас слепи ли сте че сме най зле дори от държави които не са в европейският съюз!!!
  • 4
    1
    Георги
    Като видя такива червенобузи, веднага ми става ясно какви хартиени експерти са.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари