Влади Зографски завърши на 13-то място

1
Най-добрият ни ски скачач скочи 97.5 м при страничен вятър
Най-добрият ни ски скачач скочи 97.5 м при страничен вятър Видео: NOVA

Владимир Зографски преодоля квалификацията по ски скокове на малката шанца в първия български старт на Зимните олимпийски игри в Пекин.

Най-добрият ни скачач влезе сред първите 50 с 13-и резултат, след като скочи 97.5 м при страничен вятър. Той преодоля квалификацията с общ резултат 99.7 точки. Тя бе спечелена от норвежеца Мариус Линдвик, който скочи 100.5 м за общо 116.7 точки, пише Gong.bg.

Представянето на Зографски бе изгледано на живо от спортния министър на България Радостин Василев, който по-късно ще наблюдава и родните биатлонисти в смесената щафета на 4х6 км.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари