Влади Въргала: Живея в оскъдица, но приемам това за нормално

8
Кажете ми кой у нас е в прекрасно материално положение, попита шоуменът
Кажете ми кой у нас е в прекрасно материално положение, попита шоуменът Снимка: Facebook / Влади Въргала

Кажете ми кой у нас е в прекрасно материално положение, попита шоуменът

Живея в оскъдица, но приемам това за нормално.“ Това сподели пред „България днес“ Владислав Карамфилов - Влади Въргала. Популярният актьор поясни, че въпреки това не се притеснява за хляба си. Не го интересувало ни най-малко и това как изглежда отстрани.

„Кажете ми кой у нас е в прекрасно материално положение?“, попита риторично шоуменът. По думите му дори и тези, които се возят в скъпи коли и живеят в замъци, криели зад лукса и блясъка „затрудненото си материално положение“.

Дори и при политиците е така. А някои от тях не могат да се ползват от богатствата си. Един плаче за крака, друг за обувки“, обобщава философски Въргала.

Въргала коментира и свой клип от „Ку-ку“ периода, в който неговият герой станал нарицателен от това време - тарикатът с ланците, за сефте просвещава публиката в пародиен стил що е то ротация и има ли почва у нас.

То не е само ротацията. Има толкова неща, които навремето сме представили... Мен винаги ме е вълнувало какво е най-абсурдното нещо, което може да се случи в една държава. За съжаление, всичко, което съм го причислявал към абсурда, към днешна дата вече е реалност. Всъщност това е нашата задача - на хората на изкуството, да предупреждаваме народа за задаващата се беда по забавен начин“, обяснява топактьорът.

Влади Въргала разкри и каква е причината за отсъствието му от различните телевизионни риалита. „Това е мое лично решение“, убеждава той.

Аз не съм жертва на забрава, нито на забрана, въпреки че, естествено, има места, където съм нежелан, не може всеки да те обича и харесва, но това е мой личен избор. Но най-простичко казано: нека някой ми даде пример за нещо, което е качествено, в моята сфера, което хората харесват.

Няма такова нещо! Има няколко риалити шоу, които и мен ме забавляват. Но не е онова, от което хората наистина имат нужда. Аз мога да го направя. Имам големи натрупвания с възрастта, но не виждам смисъл.

"Поел съм ангажимент единствено в „Съни бийч“ поради симпатия към Иван и Андрей и към целия проект. Това е мое лично отношение“, мотивира участието си в сериала бившият съратник на Слави Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Бебо
    "Аз казах ли ви,че така ще стане".И какво от това?!
  • 9
    3
    Стунджи Джержински
    Въргала ми е личен приятел и мога да гарантирам за него че не близва алкохол. От медиите му наложиха цензура защото той има свое уникално мнение по всички въпроси и тъй като е много компетентен засенчва новата телевизионна звезда Ричард Алибегов, който само мънка и се секне.
  • 0
    2
    хахахах
    "обяснява топактьорът"... този ако минава за топактьор... ясно защо пред плебса плешивия, късопишков и баце минават за политици.
  • -11
    1
    До Въргала пиандето
    Нали спечели Биг Брадър.Хората те съжалиха,че си алкохолик,и са те изпитали от вас,и гласуваха за теб.Къде са 100 000 лева,дето ти ги дадоха от шоуто? И тях ли профука?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари