Вижте врачката, която изпоти хиляди мъже

0

В днешно време е много удобно да препишем всяка отговорност на вселената.

Не искаме да ходим на работа - вселената ни казва да си останем вкъщи. Не искаме да излизаме с жената - вселената е отговорна за това. Искаме да си купим нов телевизор за "Шампионска лига" - вселената разрешава.

Лейси Уайлд е поискала да има огромен бюст и познайте кой е разрешил да се случи това? Правилно, вселената има пръст и тук.

Майката на 6 деца си изхранва прехраната отново с вселената - тя е гадателка.

46-годишната дама борави перфектно с картите "Таро", гледа и с кристали или поне ви взима парите, докато се фокусирате в чудото на пластичната хирургия, което не може да се смята вече за гърди. За себе си казва, че е една от най-изкуствените жени (забелязва се), но това не означава, че не носи силата да контактува с духове, пише Men.bg .

Предишното й постижение е да легне повече от 100 пъти под ножа, за да има най-големите гърди в историята. Не е сигурно дали гърдите са я направили абсолютен екстрасенс, но пък често не пътува и не се вози при някои хора, след като вижда, че те могат да катастрофират.

Последните и предсказания за бъдещето са:

1. Япония ще бъде разтресена от много силно земетресение (за пореден път едно и също предсказание).

2. Нова болест ще дойде от страна, в която живеят тъмнокожи. Сякаш е трудно да се сетим, че може да дойде разновидност на ебола.

3. Уолстрийт ще се разтресе, след изборите на следващия американски президент.

Не сме сигурни колко голям феномен е, но пък поне знаем, че тази е по-привлекателна от Митко Парешков и останалите родни джедаи.

 

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари