Вижте кои холивудски звезди взимат по 20 милиона долара на филм

0

Шестимата по-долу са най-скъпо платените актьори в меката на киното. Кажете, кой не би им завидял? Лапват по 20 милиона долара на филм, често пъти двойно повече от колегите си на снимачната площадка. Как ви звучи това, след като Аштън Кътчър, който обявиха за най-скъпо платеният актьор в телевизията, е взел $ 24 милиона за епизодите на „Двама мъже и половина“ и то за цялата 2014 година.

Това е причината всеки да иска да пробие в Холивуд, пък било то и за някоя малка роличка в масовката. Важното е да те забележат, за да пробиеш, но най-трудно е да задържиш постигнатите слава и успех и да запазиш цената си.

Сандра Бълок (на снимката горе)

Tя беше най-скъпата актриса за 2014-а и тази година цената ѝ не пада. Отделно има собствен бизнес - продуцентска компания "Fortis Films".

Анджелина Джоли

Джоли обаче следва Сандра по петите. С ролята си на Злодеида тя донесе печалба на филмовия гигант „Дисни“ от 758 милиона долара. И въпреки че обяви, че спира да се снима, интересът към нея не намалява.

 Мат Деймън

След успеха на трилогията за Джейсън Борн, актьорът вдигна цената си ужасно много. Днес може да си позволи лукса да получи цели 20 милиона за филм.

Дензъл Уошингтън

Има информация, че Уошингтън е получил 10 милиона повече от колегите си във филма „2 Патлака“ (2013), а те взели същата сума като заплати. Това го нарежда в тази класация.

Робърт Дауни младши

С небивалия успех на поредицата „Железният човек“ Робърт Дауни младши удари дупето в тавана и също взима най-високите суми за участие. Третия филм от поредицата за супергероя счупи рекорда в бокс офиса с печалба от 1,2 милиарда долара.

Леонардо Ди Каприо

Той е един от най-добрите холивудски актьори. В кариерата си има десетки зашеметяващи роли, но все още не е спечелил „Оскар“. Странно… Дали космическите му хонорари компенсират желанието му да бъде оценен? Това може само той да каже.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари