Вижте какво разказва българка летяла от Истанбул за Франкфурт

0
Наша сънародничка разказа за ситуацията в турския мегаполис Истанбул след снощните самоубийствени атентати
Наша сънародничка разказа за ситуацията в турския мегаполис Истанбул след снощните самоубийствени атентати

Наша сънародничка разказа за ситуацията в турския мегаполис Истанбул след снощните самоубийствени атентати на летище „Ататюрк“, цитирана от Novini.bg.

Тази сутрин, както казва тя „за късмет“, е успяла да излети от истанбулското летище за Франкфурт. По думите й, всички хора са настръхнали. Тя описва положението в Истанбул като изключително напрегнато. Из улиците в града, по думите й, не се забелязва толкова много полиция, но в района на летището и в него мерките за сигурност са изключително засилени.

Проверките започват още на входа на аеропорта. Там, тя разказва, мерките, че са жестоки. Влизащите на летището са принудени да свалят всичко от себе си, да извадят вещите си от чантите. След това престои обичайната паспортна проверка. Третата проверка, по думите й пък, е още по-строга.

„Как при такива мерки за сигурност и толкова много полиция може да се случват подобни неща, чудят се хората“. Припомняме ви, че американския журналист Стивън Набил дори сподели, че се е срещнал очи в очи с един от терористите.

Снощи при троен самоубийствен атентат на истанбулското летищеАтатюрк“ загинаха по официални данни са загинали 36 души, а 147 са ранените. Сред жертвите и пострадалите за щастие няма български граждани.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари