Вижте какво да НЕ качвате във Facebook, за да не ви изтрият профила

0
Вижте новите правила във Фейсбук!
Вижте новите правила във Фейсбук!

Фейсбук обяви подробна информация относно съдържанието, което можем да качваме, както и съдържанието, което ще бъде изтрито, а профилите закрити, ако публикуваме в нарушение на новите правила на компанията. Сред най-популярните правила са забрана на „терористични организации“ и голи снимки.

Досега много потребители бяха объркани за правилата на Facebook и съдържанието, кеото социалната мрежа премахва. Сега Facebook ясно дава да се знае, че няма да толерира терористични организации и техните членове, няма да позволи да се подкрепят терористични митинги и акции, каза пред ББС Моника Бикет, служител на Facebook.

Що се отнася до голотата, в бъдеще ще бъдат забранени и ще се изтриват снимки, които са фокусирани върху „напълно изложен задник и снимки на женски гърди, ако на тях се виждат зърната“, освен ако не става дума за образователна или сатирична снимка. Няма да бъдат забранени снимки от кърмене.

Също така ще бъдат забранявани снимки, на които се „разграждат лица“ и клипове на физическо насилие, чиято цел е да се хулят жертвите. Няма да се толерира речта на омразата, самонараняване, графично изображение на насилие. Специално е подчертано, че се забранява ругатни и престъпни дейности.

Затова не правете всичко това, за да не Ви изтрият профила от Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари