Фейсбук затваря страницата на Мартин Карбовски

7
За наложената забрана съобщи Мартин Карбовски в социалната мрежа
За наложената забрана съобщи Мартин Карбовски в социалната мрежа

За наложената забрана съобщи Мартин Карбовски в социалната мрежа

"Тази страница е обвинена в тероризъм - благодарение на безумието на нашите опоненти и роботите на налудността.

Повече от 14 години ние работихме за Фейсбук с надеждата, че ще имаме правото да бъдем разбрани. Съобразявахме се и се чудехме как да угодим на Неразбираемите роботи.

Днес, когато в САЩ се издигат послания за това, че всяко мнение е важно и че цензурата е постигнала само задънена улица - у нас забраняват вас - 529К от хората , с които се карахме и се обичахме.

Защото няма какво да делим - освен истината, която вече е една. Нито ваша, нито моя.

Разберете - едната истина не е истина.

Само едно е вярно - службите и фактчекърите в учудващ синхрон, ненаписан в нито едно държавно споразумение се изправиха срещу милиони хора, които оспорват официалната информация.

Липсата на ирония, втори план, усещане за разбиране, човечност и многозначност, хумор и подигравка - станаха основно правило във Фб.

Не защото спират мен, не защото спират вас, а защото освен котки и реклами тук никой нищо не получава.

Няма да напиша какво е това действие срещу вас и мен. За да спазя на общността правилата, не бива.

Но това е казарма, подстригване, униформа и поглед само в една посока.

Бил съм там и знам как изглежда.

Жалко за вас, които си мислите, че това ще е победа на здравите сили.

Вече два пъти след победата на здравите сили идват танковете.

Точно това се опитвах да избегна - и точно това ще получим.

Вие сте.

Вие сте следващите."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    15
    Кирилка Петкова
    Зарадвах се, че най- после има журналист, който задава правилно въпросите и изчаква отговор без да прекъсва с безмислени въпроси и вметки, който не разводнява интервюто и оставя госта да говори и да се изкаже спокойно, но не очаквах, че тази радост ще е толкова краткотрайна! Явно някой се страхува да не се увеличат мислещите и размислящите хора и налагат диктаторски мерки чрез закриване, запушване на устата! Хора, бдете!!!
  • 6
    14
    Отечествен фронт
    Един и същи миризлив ДеБилен трол е написал един куп мнения,но колко е жалък си личи по ответната реакция и минусите,които е получил :)
  • 6
    13
    русенец
    Интересна демокрация си имаме. Плурализъм на мненията? Не, само мнението на баш краваря е от значение и е единствено правилното. Гонене на хора заради национална принадлежност, забраняване на автори, затваряне на хора без съд и присъда , разпалване на войни... Изобщо болшевизъм в най-уродлива форма.
  • -9
    12
    LOL
    ясно показва русофилската болка хахаха. Нагласите в държавата ли? Видяхме ви на изборите. Общо 200к се събрахте при пълна мобилизация. Иначе целия интернет гърми в русофилски анти-европейски коментари все едно сте 2 милиона :) Във фейсбук обаче лесно и ясно се вижда, че 90% от коментарите са от фалшиви профили. Същото се отрази и в изборния ви резИлтат.
  • 4
    11
    ...
    Минусовата лавина ясно показва нагласите в държавата. Отдавна не бях виждал над 40 минуса. Добре, че се появи Марто. Страхотен пичага.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари