Вирджинските острови ще ви платят, за да почивате там!

1
Всичко това е част от празненствата по случай 100-годишнината от присъединяването им към територия на САЩ
Всичко това е част от празненствата по случай 100-годишнината от присъединяването им към територия на САЩ

Мечтаете ли през годинатa да прекарате време някъде на плажа, вятърът да роши косите ви, да се заровите в пясъка и да отпивате от тропически коктейл?

Не! Е, време е да започнете. Защото през 2017 г. американските Вирджински острови ще ви плащат, за да почивате там, пише Profit.bg

Всичко това е част от празненствата по случай 100-годишнината от присъединяването им към територия на САЩ, като за този рожден ден на островите ще се раздават подаръци. И по-точно всеки посетител ще получи 300 долара, които да похарчи за своята почивка.

Парите могат да бъдат използвани за исторически и културни турове и дейности, така че посетителите могат да опознаят островите, според Thrillist. Това включва еко турове, музеи, занимания на открито, каяк и туризъм.

Тези, които пътуват пред март (месецът на действителното присъединяване), ще получат възпоменателен сувенир. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на VisitUSVI.com и да резервирате минимум три нощувки в един от участващите хотели на Сейнт Джон, Сейнт Кроа или Сейнт Тома.

Отделът по туризъм след това ще ви изпрати 300 долара, които може да се използват като пари в брой на всяко от участващите места.

Така че, ако имате нужда от малко бягство през годината (съвсем случайно), сега имате идеалното място за това.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари