Виолина от MasterChef отваря адвокатска кантора

0
Сръчната русенка, която се размина на косъм с титлата „шеф“, е решила да открие адвокатска кантора
Сръчната русенка, която се размина на косъм с титлата „шеф“, е решила да открие адвокатска кантора

Сръчната русенка, която се размина на косъм с титлата „шеф“, е решила да открие адвокатска кантора

Трудно решение взе вицешампионката от последния сезон на MasterChef Виолина след края на кулинарното шоу. Вместо към някой лъскав ресторант, чаровната брюнетка се насочи към правото и скоро ще смени престилката със сложни юридически казуси, пише Монитор.

Сръчната русенка, която се размина на косъм с титлата „шеф“, е решила да открие адвокатска кантора. В нея ще работи с баща си, който е юрист. Самата тя също е завършила право, но няма и ден практика, защото трябвало да отгледа двете си деца.

„Отделих много време от живота си на юридическото образование и няма лесно да се откажа от него. Бях си дала обет, че ако спечеля MasterChef, ще направя свое заведение, но, за съжаление, малко не ми достигна за победата. Може би съдбата има друго предвид за мен“, заяви Виолина, която скоро ще се влее в редиците на адвокатите. За разлика от нея, победителят в кулинарното състезание Ивайло Спасов ще отвори собствена дюнерджийница в центъра на София. Копирайтърът ще пререже лентата на заведението за бързо хранене веднага след старта на новия седми сезон на MasterChef на 23 февруари.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари