Виолета отстрани най-номинирания участник в „Игри на волята“

1
Цвети Станева се раздели с риалитито заради огромното предимство на бизнес дамата в елиминационната битка
Цвети Станева се раздели с риалитито заради огромното предимство на бизнес дамата в елиминационната битка Снимка: Игри на волята: България / Facebook

Бизнес дамата спечели битката срещу шампионката по калистеника, въпреки контузиите си

Шампионката по калистеника Цвети Станева напуска “Игри на волята” 5. Тя беше победена в елиминационна битка от бизнес дамата Виолета Стайкова. 22-годишната Цвети водеше през по-голяма част от времето, но Виолета се ползваше с предимство благодарение на своя съюзник Иван Рълев.

Зъботехникът от Симитли спечели съревнованието на съюзниците срещу футболния съдия Крум Апостолов. Освен 30 златни гроша, Рълев получи още едно голямо предимство. Той ще може да залага по време на утрешната кастинг битка, в която претендент за сезон 6 на “Игри на волята” ще се изправи срещу плувеца Георги Янев от сезон 4.

Отпадането на Цвети ще отслаби коалицията на Крум и модела Калоян Митов, като те по всяка вероятност ще станат мишени на съюза около Виолета и Рълев. Зъботехникът обаче ще поеме голям риск утре и при грешен залог може да отслаби позициите на коалицията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Десислава
    Много несправедлива победа за Виолета! В нито един сезон досега не е имало такова предимство! Цвети води през цялото време и със сигурност щеше да я победи! За всички нормални хора, Цвети е победител! Много е жалко, че се толерират и поддържат хора като Виолета! Голямо разочарование.... жалко
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари