Виктория спечели „Хелс Китчън“

9
Шеф Ангелов короняса първия звезден победител в „Хелс Китчън“
Шеф Ангелов короняса първия звезден победител в „Хелс Китчън“ Снимка: Hell's Kitchen / Facebook

Шеф Ангелов короняса първия звезден победител в „Хелс Китчън“

Шеф Виктор Ангелов короняса първия звезден победител в „Хелс Китчън“ и това е Виктория Капитонова.

До финала от златния отбор достигнаха Виктория и Мирослава.

Двете пребориха дузина известни личности в кулинарията и се изправиха една срещу друга в кухнята на шеф Ангелов. Те трябваше да направят 10 различни чинии за 90 минути, като готвят за топ готвачи.

Виктория избра да готви сьомга, а Мирослава заложи на агнешки котлети. На Виктория по едно време не ѝ издържаха нервите и тя се разрева по време на готвенето. Докато тя продължаваше да готви, конкурентката и Мирослава прояви повече "воля“ и вече подреждаше чиниите.

Сред журито, което оценяваше чиниите им бяха су шефовете на шеф Ангелов, както и двамата финалисти – Виолета и Станислав.

В крайна сметка след тайно гласуване на журито звездния финал спечели инфлуенсърката Виктория.

През миналата година амбициозната рускиня триумфира в "Ергенът". Виктория Капитонова тази година обаче се оказа най-мразената участничка в "Кухнята на Ада". Победителката от първия сезон на „Ергенът" бе поканена в кулинарния формат, след като преди време се изяви и в конкурентния MasterChef на bTV. Ако тогава тя дразнеше зрителите, сега направо ги вбесяваше.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Яков Генцберг
    Еее, ако беше украинска "ковра" какт осе изрази по - доле ...т. нар. Българин, сювсем друго щеше да е. Аз направо съм изумен, че някой не крякаше "хай да живе вилна украина" през цялото ррвеме (нарочно го пиша така), поне идно украинско знаменце да бяха развяли...или на отбора на сините да им бяха дали жъти гащи, или фанелки...не знам. Много лоши сме тук у България. Не се раздаваме много за Украина. Е и от БХК ни смъмраха...лоша работа...
  • -3
    6
    До 3 yсраинска хохла
    Щото пък усрайнските пизди са по - добри ли боклук????
  • 2
    5
    Бай Чеп
    Абсолютно просташко предаване - в унисон с програмите на американските медии! Един простак, който се нарича ШЕФ, крещи и хвърля чинии, останалите амбициозни извратеняци явно не ходили в казарма викат, да шефе, тъй вярно шефе!
  • 0
    4
    до 3
    щом си в час, значи си го гледал, ерго...?!?
  • 4
    3
    Българин
    Тъпо предаване и незаслужена "победа" на грозната и злобна рушлямска ковра! Да си го гледат загубеняците!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари