Викторина в училище "Васил Левски"

1

Днес, 30.06.2017 г., в аулата на Средно училище „Васил Левски“  се проведе викторина „180 години безсмъртие“.

Събитието бе организирано от Регионален съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва и СУ „Васил Левски“ по повод честването на 180 години от рождението на Апостола.

На мероприятието присъстваха г-н Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе, о. р. майор инж. Димитър Вълков, председател на УС на РСОСЗР, о.з. полк. Иван Иванов, зам. председател на Съюза, подп.о.р Георги Николов, председател на Общинската организация на Съюза, г-н Сашо Щерев, началник на отдел „Образование, младежки дейности и спорт“ към Община Русе, г-жа Гицка Харизанова, председател на Регионален Синдикат „Образование” към СРС на КТ” Подкрепа” Русе,  г-н Галин Ганчев, директор на СУ „Васил Левски“, учители, ученици, родители и гости.

Заместник областният управител връчи поздравителен адрес на г-н Ганчев от името на областния управител на област Русе, г-н Галин Григоров, в който се казва: „…2017-та година е обявена за година на Апостола на свободата и аз приветствам Вашата инициативност и стремеж да отдадете заслужена почит към делото на националния ни герой, който със своята безкористност и саможертва е пример за поколения българи и осмисля понятия като дълг, чест, любов към род и Родина. Похвално е желанието Ви да припомните героичната ни история  и да възпитате в младото поколение чувство на признателност,  заслужена гордост и самочувствие!“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари