Виктор Орбан: Украйна в НАТО означава незабавна световна война

6
Западняците искат война в Украйна, каза унгарският премиер
Западняците искат война в Украйна, каза унгарският премиер Снимка: БГНЕС / архив

Западняците искат война в Украйна, каза унгарският премиер

Поканата на Украйна в НАТО би довела до началото на нова световна война, така че на срещата на върха във Вилнюс лидерите на страните от Алианса постъпиха правилно, като се въздържаха от подобна стъпка, коментира министър-председателят на Унгария Виктор Орбан в ефира на радио Kossuth, цитирано от Агенция Фокус.

"Ако включим Украйна в НАТО, това би означавало незабавна световна война, предупреди Орбан. В същото време той изрази съжаление, че в западните държави все още преобладават войнствените настроения в полза на продължаването на войната в Украйна.

"Западняците искат война в Украйна“, увери Орбан. В тази връзка премиерът предположи, че конфликтът в съседната страна ще продължи дълго време и унгарското правителство трябва да е готово за това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Мхм
    Единственият разумен министър-председател в цяла Европа. На първо място мисли за народа си, на второ мисли как ако онея фашисти украинските влязат в НАТО Европа ще стане равно, пламнало, опустошено поле...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари