Виктор Димчев: Божков е в състояние да корумпира всяко правителство в последните 30 години

0
Божков може да има влияние по начина, по който той реши
Божков може да има влияние по начина, по който той реши Видео: NOVA NEWS

Асен Генов: Ударът на хазартната империя на Божков беше добре премерено държавно действие

"Ситуацията ми прилича на реклама на перилен препарат - МВР изпира най-добре. Те обаче извършиха сериозен политически акт, но не си бяха написали домашното, с което опорочиха самата идея. Всеки нов опит за арест на Борисов ще се повтаря като фарс. Хазартната империя на Божков беше изградена с властова протекция, имаме съмнения за престъпните му дейности и съм склонен да приема обвиненията към него. Ударът към него беше добре премерено държавно действие". Това заяви блогърът Асен Генов за "Твоят ден" по NOVA NEWS

По думите му бизнесът му с лотария се е насочил към друга финансова структура в България. "Това е политическа корупция на ниво изпълнителна и законодателна власт", смята той. И уточнява, че Божков може да има влияние по начина, по който той реши.

Според продуцента Виктор Димчев въобще да вярваме на човек като Божков, който е свързван с редица обвинения, е наивно. "Не можем да слагаме думите на политици заедно с издирван от правосъдието престъпник. Трябва да се вземе предвид какво е извършвал последните 30 и 40 години. Неговото отношение към политиката не започва с ГЕРБ", обясни той.

И допълни, че началникът на кабинета на Рашков като служебен министър е бил кандидат-депутат в листата на партията на Божков. "Божков е в състояние да корумпира всяко правителство в последните 30 години", подчерта Димчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари