ВиК започва да асфалтира разкопките си в Русе

1
Между 14 и 20 август ВиК започва подготовка и полагане на асфалт в центъра на града
Между 14 и 20 август ВиК започва подготовка и полагане на асфалт в центъра на града Снимка: Dunavmost / архив

Между 14 и 20 август ВиК започва подготовка и полагане на асфалт в центъра на града

Дейностите по подготовка за асфалтиране и полагане на асфалтови пластове са планирани за за пл. „Възрожденски“, ул. „Бистрица и ул. „Хан Аспарух“.

Изпълнението на дейностите съгласно ВОБД е с пълно затваряне, но ще се осъществява без отбиване на автомобилното движение, със сигнализиран работен участък в едната пътна лента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Директор ВиК
    В Русия съм..
  • 6
    5
    аз
    участъка от дървото до захарна фабрика е като участък от камерун, неравности може си потрошиш колата, и то в държава от ЕС, в тъмото никакви обозначения, искам оставката на некадърника допуснал това Пенчо Милков, и на другият некадърник не му знам името шефа на Вик-Русе! Ако сте мъже, оставка, ако сте путки, висете още там докато някой взема да ви изрита некадърници
  • 5
    4
    недоумяващ
    Защо сега, кой ще им е виновен после? По-добре да изчакат дъждовете, още по-добре снега, калта и кишата! То сега да асфалтират, ама само до изборите...
  • 5
    3
    Карадая
    Не мозе да баде!
  • 15
    2
    БАЙ СТАВРИ
    ОСТАВКА ЗА ДИРЕКТОРА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари