ВиК - Русе въвежда онлайн плащане на сметки за вода

4
Разплащането се извършва чрез секция „Домакинства“ и „Фирми“, подсекция „Проверка и плащане на сметки“ в уебсайта на „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе
Разплащането се извършва чрез секция „Домакинства“ и „Фирми“, подсекция „Проверка и плащане на сметки“ в уебсайта на „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе Снимка: ВиК, Русе

Вече има възможност да заплатите онлайн задълженията си за използваните от Вас ВиК услуги, съобщиха от дружеството

Разплащането се извършва чрез секция „Домакинства“ и „Фирми“, подсекция „Проверка и плащане на сметки“ в уебсайта на „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе на адрес: www.vik-ruse.com.

За да се възползвате от новата услуга, е необходимо да се въведете в интернет модула абонатен номер и ЕГН/ЛНЧ (за физически лица) или абонатен номер и Булстат или друго (за юридически лица). След въвеждане на данните се получава информация за дължимите суми и може да се извърши самото плащане

Също така може да  се направи онлайн плащане и за сметките на близки хора със затруднено придвижване или такива, поставени под карантина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари