ВиК - Русе: Извиняваме се за мътната вода

2
Десетки запитвания и сигнали за мътна вода са подадени до ВиК - Русе
Десетки запитвания и сигнали за мътна вода са подадени до ВиК - Русе Снимка: Facebook

Десетки запитвания и сигнали за мътна вода са подадени до ВиК - Русе

Във връзка със запитвания на граждани относно временно замътване на подаваната в няколко русенски квартала вода на 03.04.2023 г. от ВиК уведомяват потребителите за следното:

По време на ремонтни дейности по водопровода по бул. „Родина“ между ул. „Мадарски конник“ и ул. „Митрополит Григорий“ в рамките на проект „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД − Русе“ е извършен монтаж на спирателен кран, поради което водоподаването в района временно е било преустановено, като не са засегнати абонати от безводие. При възстановяване на водоподаването завихрянето на водните маси във водопроводите е причинило замътване на водата във водопреносната мрежа в кв. „Възраждане“, кв. „Ялта“ и кв. „Родина 1“. След получаване на сигнали от потребители в засегнатите райони са предприети незабавни мерки по промиване на водопреносната мрежа от страна на „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе и фирмата изпълнител и са извършени необходимите проверки на качеството на подаваната вода.

От дружеството се извиняват за неудобствата в резултат на ремонтните дейности, които са довели до временно замътване на водата, и уверяват своите потребители, че мрежата в посочените квартали е напълно промита и доставяната вода е годна за питейно-битови нужди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Gggggg
    Ама сте учтиви, ей.....
  • 6
    12
    Ха
    Добрият тон не извинява некомпетентността и продажността.
  • 6
    11
    Русенец
    Колко да си нагъл, че с едно извинение мислиш да минеш метър за това, че децата ни са пили вода от локвата?
  • 6
    10
    Истина
    А за съсипаните улици някои ще се извини ли? Повече от година улицата пред блока беше разорана. Тъкмо я асфалтираха криво-лаво и сега от един месец е същата история пред работното ми место. Улиците са разкопани все едно, че в града се водят военни действия. Жалко за хубавия град, както и за нашите нерви.
  • 11
    9
    КиВ
    ГЛОБА 10% от сметките на хората...поне
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари