ВиК Русе има нов сайт

0
Очакваме Вашето мнение и предложения на support@vik-ruse.com
Очакваме Вашето мнение и предложения на [email protected]

„ВиК ООД – Русе“  Ви уведомява, че  от 10.07.2017 г. дружеството има нов сайт.

Новата електронна страница може да отворите на адрес  – .www.vik-ruse.com!

Накратко. Завършихме нов проект, насочен основно към Вас, нашите клиенти. Залагайки на съвременната теза, че ако информацията бъде поднесена правилно, клиентите могат да се възползват от опциите за „самостоятелно обслужване“ ние изградихме съвременната визия на тази страница. Предлагаме ви актуална информация, лесна навигация, съвременен дизайн, приятно цветово изграждане, изчерпателност, интерактивност и двустранна комуникация.

Кое е новото?

Лесна навигация. Основните панели са групирани според типа на потребителите и според най-често използваните рубрики.

 Всичко на мига. Получавате цялата информация в реално време. Научавате новата си сметка и нов график за отчитане в мига, в който тя е начислена, или платена или пък в момента, в който той е бил обявен или променен.

Всичко на едно място. Регистрирате се и така се информирате едновременно за няколко абонатни номера.

Всичко пред очите Ви. Местата, които ремонтираме или, които планираме да ремонтираме вече отбелязваме върху карта, която Ви ориентира за точното местоположение, а Вие лесно можете да ни изпратите сигнал за повреда дори и със снимка.

Мобилни навсякъде. На Ваше разположение е и мобилно приложение, което може да инсталирате върху смартфон или таблет. Сега Вие винаги ще бъдете информирани за възникване на ново задължение или за Ваше просрочено задължение. Ние ще ви напомним за деня и часа, в който ще отчетем водата в жилището Ви.

Коректност. Ние бихме желали Вие да разполагате с пълна информация за всичко, свързано със средствата, които ни заплащате. Вече можете да проследите взаимоотношенията си с нас през последните 12 месеца - какви сметки сте заплатили и как са били формирани те. Така лесно бихте могли да планирате средствата си и да предвидите разходите си.

И още нещо.  Предлагаме Ви опростена процедура по изпращане на показанията на Вашите водомери, лесен достъп до информация и директен достъп до служители, с които да обсъдите Вашите проблеми.

Всичко това и още много нови неща Ви очакват в електронната ни страница! Надяваме се, че сте я харесали! Очакваме Вашето мнение и предложения на [email protected]

От екипа на ВиК ООД - Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари