ВиК пусна "боза" в Русе

6
От чешмите в русенския квартал "Долапите" потече кална вода
От чешмите в русенския квартал "Долапите" потече кална вода

От чешмите в русенския квартал "Долапите" потече кална вода

Драгомир Йосифов изпрати видео до Dunavmost, в което се вижда изключително замърсената вода.

"Веикато, това отива в бойлерите, в пералните... във всичко. Гледай, боза!", възмущава се г-н Йосифов. От кадрите се вижда как гъстата течност запушва цедката на мивката. Възмутеният гражданин основателно пита, дали от дружеството ще му покрият разходите за ремонт на домакинските уреди.

Клипът е сниман в първите дни на месец Февруари тази година, а от ВиК - Русе бяха обяснили, че действително са били извършени ремонтни дейности по водопровод на ул. „Стремление“ и по време на ремонта се е получило замътване на водата. След като водата е била пусната, няколко граждани са сигнализирали за проблема в централния диспечерски пункт.

Веднага след това е била извършена промивка на мрежата в квартал “Долапите“, за да потече чиста водаВиК - Русе бяха казали, че съжаляват за предизвиканото неудобство и че се извиняват на абонатите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    4
    вход Е
    Оранжев Камаз,Пенко,блок 302,Чародейка север,кражба на нафта,гараж,туби ...
  • -3
    3
    бах ти глупаците
    И как ще повреди бойлер или перална мътна вода.Бах ти и мрънкачите.Все пак хората работят по канализацията и стават аварии.Няма карти за съществуващите водопроводи.Навремето комунистите са ги прекарвали от където си искат и без проекти.Жител съм на единия квартал и виждам с какви простоии се сблъскват.И никога не си тръгват преди да отстранят аварията,пък било станало и 12 часа в полунощ.И добре че са Райкомерс,а не русенците от Руан.Пълни баламурници.
  • 17
    2
    Долапов
    Еххх, и по една баничка да добавят, поне!
  • 17
    1
    Гост
    Калната вода се вижда и не я пиете. Може само да повреди перални и бойлери. Но какво да кажем за водата, която бъка от дребни мръсотийки, които не са видими за окото? Нея я пиете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари