Вие сте коренът на злото и несправедливостта!

11
Вие сте виновни! България умира заради вашето предателство
Вие сте виновни! България умира заради вашето предателство

Бойко Борисов отново показа, че освен личните му постове и величие, не се интересува от никой друг. Веднага хвърля на вълците всеки, който застрашава положението му. В словото си на конгреса той обвини другите, обвини Цветанов, обвини кметове и кой ли още не, а всъщност истината е, че той е главата, от която всичко се вмирисва. Борисов нагло започна да говори за ….справедливост. Логото, което БСП използва за изборите. Борисов сега го ОТКРАДНА. И го повтори поне десет пъти в словото си.

Да, искаме справедливост, народът иска справедливост, НО ВИЕ СТЕ КОРЕНЪТ НА ЗЛОТО И НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА!

Няма как престъпниците да дадат справедливост срещу себе си. Справедливост ще има, когато виновните влязат в затвора, когато апартаментчиците бъдат осъдени, когато цялото правителство бъде осъдено за четвъртата национална катастрофа, до която докара България.

Искаме справедливост, НАРОДЕН СЪД, а не пустословие от трибуната на поредния ви партиен конгрес! Вие сте виновни! България умира заради вашето предателство. И ще си платите! Без значение колко лъскави конгреса ще направите и как ще ви пазят.

Защото няма как да избягате от изборът на поведение, който вие избрахте. Всички тези хора, кметове, проблеми, бяха посочени и избрани от вас. Няма как осем-десет години да не е виждал какво се случва. Нима не е знаел колко апартамента има Цветанов, нима не е знаел за къщите за гости, нима не е знаел за продажбата на българско гражданство, нима не е знаел за комисионните от обществените поръчки и калпавото изпълнение?!? Или лъже, или е напълно малоумен. Друг извод няма. И този човек ни говори за справедливост.

Отново прожекторът беше насочен към самият него. Той направил, той казал, той ни осигурил….с парите ни, разбира се, не ги е вадил от личния си джоб. Но справедливост няма. Той взема пари от нас, усвоява ги и след това настоява да бъде величан за това, че си е свършил, и то некадърно работата, като по веригата всички са си взели комисионните.Но Борисов показа, че е добър популист. Много добър. Усеща това, което се харесва на матрияла. Играе го Справедливият Баща, който раздава порциите и справедливост за сгрешилите. И дебилите се лъжат.

ГЕРБ уж се променя, а всъщност остава същата. Мафия с една единствена цел – властта. Средства – престъпни. Пропаганда – популизъм. Таргет електорат – 80 % дебили. Променя се като змия, която сменя кожата си. Но все още хапе отровно….

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари