Веси е убита!

1
"Велизар я е убил. Той е наркодилър с няколко условни присъди", казаха близки на Веселина
"Велизар я е убил. Той е наркодилър с няколко условни присъди", казаха близки на Веселина

Веси от Габрово е убита! Хората в града готвят протест с искане полицията и прокуратурата да извадят цялата истина за трагедията с 19-годишното момиче.

Официалната версия е, че Веселина се е самоубила със скок от 7-ия етаж, но следите водят към друго - убийство, пише BIG5.

На 4 юни тя се прибрала около 11,30 ч. пияна след нощна смяна, твърди близък на семейството. Веселина Тодорова пуснала 2 съобщения до шефа си от мобилния телефон. Написала му да търси родителите ѝ и двама души - Велизар Василев и момиче на име Лора. Работодателят се притеснил и веднага отишъл в апартамента на Тодорова. При пристигането си я открил мъртва пред блока. Подал сигнал в полицията и се качил в жилището. То било разхвърляно, но не липсвало нищо. Дори имало пари на масата.

"Велизар я е убил. Той е наркодилър с няколко условни присъди", казаха близки на Веселина. Според тях Василев щял да се измъкне, тъй като родителите му били видни юристи в Габрово. „Някой е влизал в жилище ни в наше отсъствие и без наше знание. Подозираме, че това е човек, който е искал да унищожи улики или отпечатъци, свързани с убийството на дъщеря ни Веселина", обявиха родителите на починалото момиче - Магдалена и Георги Тодорови. Те разказаха, че след мистериозната смърт на дъщеря им в продължение на цяла седмица не са се прибирали в апартамента си на ул. "Свищовска".

Сега гневните габровци са готови за протести и питат:

Докога :

1. Полицията и прокуратурата ще мълчат?

2. Гражданите на Габрово ще живеят в страх и очакване на ново убийство?

3. Убийците ще са на свобода?

4. Ще дрогират децата ни по заведенията?

Каним всички съпричастни със семейството на Веси да излязат навън с нас на 9 юли от 16 часа пред МВР в Габрово. На поредното траурно шествие нека покажем ,че има хора, които не искат повече убийства в града ни.

В ПАМЕТ НА ВЕСИ

Няма да забравим, няма да простим!

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари