Вероника Денева ще раздава автографи в Русе!

0

Лятно турне на Вероника Денева – среща с автограф с читателите от Бургас, Велико Търново, Русе, Пловдив и Стара Загора

След 4 години творческа пауза Вероника Денева ни представи новата си книга – „Живот на паралел“. Това е третият роман на талантливата млада писателка, добре позната на читателите и обичана от модерните дами. Първата премиера се състоя в София по време на Пролетния базар на книгата в НДК и предизвика истински фурор. Десетки гости препълниха залата, а книгите от щанда на ИК „Хермес“ бяха изкупени. Множество запитвания за срещи с авторката постъпиха в издателството. В отговор на огромния читателски интерес се роди идеята за лятно турне на Вероника Денева.

След големия успех на премиерата в София турнето продължава със срещи с автограф в Бургас, Велико Търново, Русе, Пловдив и Стара Загора.

Издателска къща „Хермес“ има удоволствието да Ви покани на срещи с автограф с Вероника Денева на:

  • 17 юни (сряда) – Бургас, книжарница „Хермес“, 18,00 ч.
  • 18 юни (четвъртък) – Велико Търново, книжарница „Хермес“, 17,30 ч. Срещата е организирана с любезното съдействие на РНБ „П. Р. Славейков“.
  • 19 юни (петък) – Русе, книжарница „Хермес“, 17,30 ч.
  • 25 юни (четвъртък) – Пловдив, книжарница „Хермес“ – Централ, 18,00 ч.
  • 26 юни (петък) – Стара Загора, книжарница „Хермес“, 18,00 ч.

„Живот на паралел“ е книга за опита за бягство от съдбата, за намирането на себе си чрез любовта, за желанието да бъдем успешни на всяка цена. Лъжи, измами, престъпления и дори убийство… всичко това е само част от историята, която ни разказва Вероника Денева.

Вероника Денева е родена през 1984 г. в гр. Русе. Завършва Английска гимназия „Гео Милев“ в гр. Русе и политология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Владее свободно английски и френски език. В момента работи като мениджър човешки ресурси в София. Посвещава свободното си време на аржентинското танго и на пътувания до най-отдалечените кътчета на България.

В писателското поприще дебютира през 2010 г. с романа „Един друг живот“. С него Денева впечатлява журито на Националния литературен конкурс „Хермес“ за млад автор и печели първо място. Вторият й роман – „Сценарий за бъдеще“ – затвърждава позицията й на автор и нейният читателски кръг нараства. Сега, след 4 години пауза, излиза дългоочакваният й трети роман – „Живот на паралел“.

Песента „Кое блести“ на изпълнителите Радо Михов и BLD е вдъхновена от романа „Живот на паралел“: https://www.youtube.com/watch?v=5oDJVrJ70xs

Тони е млад финансист, готов на всичко, за да стане богат. Сияна е объркано момиче, търсещо призванието си. Срещата им ги изважда от коловоза на собствените им виждания и поставя редица въпроси: Възможно ли е да избягаме от себе си и от вината за гените, които носим? Могат ли незавършени хора да изградят една завършена любовна история? И не на последно място: Необходим ли е успехът на всяка цена, ако намерим човека, който ни обича заради това, което сме?

Заповядайте на среща с автограф с Вероника Денева и във вашия град. Очакваме Ви!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари