Венцислав Мицов: Влезли сме в дедовия, честно казано

1
Успокойте топките, посмейте се на усилията на соевите и пийте по едно
Успокойте топките, посмейте се на усилията на соевите и пийте по едно Снимка: Венцислав Мицов / Facebook

Успокойте топките, посмейте се на усилията на соевите и пийте по едно

В следващите дни ще слушате соевите да се хвалят как сме влезли в Шенген.

Влезли сме в дедовия, честно казано.

Но има неща, които са нелепи и мисля да ги напиша:

1. Няма нищо общо между приетите закони и конституционни промени и милостинята "въздушен Шенген". Ама нищичко.

2. Всички бяха наясно, че ни предстои именно тая залъгалка и затова сега ще впрегнат цялата мощ на бездарните си соеви PR - и, които да обяснят, че сме равни с Европа. Не сме. И това не е нито заради сегашните, нито заради предишните, а заради факта, че и ЕС не е толкова яко нещо, колкото соевите ни казват.

3. Няма и да влезем скоро. Поне докато няма избори в Австрия, които аз не знам кога са, а пък съвсем не знам до какво ще доведат.

4. Още нещо тъжно - няма как да не отбележим и факта, че сме лоялен член на НАТО и ЕС, а все още сме в унизителния канал за американски визи - факт, който също налива вода в мелницата на мурзилките у нас.

Та така. Успокойте топките, посмейте се на усилията на соевите и пийте по едно. Нова година - нов късмет.

Ама де тоя късмет...

Венцислав Мицов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Росен Гацов
    Този дебелак е такъв хейтър, че чак къдри. Хем храни мурзилките, хем вика, че ЕС не става, хем американците ни унижавали. Ами към кого да се обърнем бе, свиньо космата, към марсианците ли? Или викаш ние сме такива играчи, че можем да водим самотоятелна политика... с гол в ръката нож.
  • 1
    1
    123
    Д'еба брадатия ти натрапчив онанист, умирисан. Табелата на входа в градчето Шенген, между Франция, Люксембург и Германия е съвсем различна от тази на комичния ти профил. Поне се разходи и виж европа, но и тя да огледа добре брадатата ти чутура, да видиш колко топлина ще усетиш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари