Венцислав Ангелов: Никога не съм имал обвинение за трафик на наркотично вещество

1
Аз съм осъден под оказан безпрецедентен политически натиск
Аз съм осъден под оказан безпрецедентен политически натиск

Преднамерено, тенденциозно, дръзко и цинично ,медии изцяло контролирани от депутатът от ДПС - Делян Пеевски ме атакуват, контролирано преди да изляза от затвора в Белене.

Това заяви Венцислав Ангелов с писмо до Dunavmost относно публикация 'Наркобос на война със Слави" на България Днес от 06.06.2019 г. 

Ето какво пише г-н Ангелов (публикуваме писмото без редакторска намеса):

"- Първо не съм наркобос, защото никога не съм бил. На нито едно ниво в МВР няма и нито един ред за това, ще съм организирам или разпространявал наркотици на територията на страната, Нито един...!!!

- Второ, разпространява се инфо от много стара моя публикация, за която пиша, че Бойко Методиев Борисов е заделил умопомрачителните 2 МИЛИАРДА ЕВРО България да се превърне в Президентска Република и също така отбелязвам в нея, че Слави Трифонов е част от този план...Война не съм му обявявал на Трифонов, защото няма за какво да го правя...Той не се занимава с политика..!!

 - Четвърто: Не съм осъден за трафик на наркотици, а който има уши да слуша, който може да чете да чете. Осъден съм на последна инстанция - ВКС на 3,6 месеца лишаване от свобода по чл.356а НПК - приготовление за престъпление по чл. 354а НПК, предложение 3 и 4, държане  с цел разпространение на високо наркотично вещество, във връзка с чл. 20 ал. 2 НПК  - участник и чл. 26 НПК. Никога не съм имал обвинение за трафик на наркотично вещество от 4, 2 кг от Лима Перу до Мадрид, Испания. Трафика ми е прешит гигантската пропагандна машина на политическата хунта и върхушка, с цел обезличаване и елиминиране от политическата система...!!!

- Пето, публикации от затвора в Белене не съм правил, защото там няма как да имаш телефон, тъй като е забранена вещ...!! Постът който вие цитирате е написан от съпругата ми Зорница, продиктуван от мен от публичният телефон на затвора в Белене .

- Шесто: Аз съм осъден под оказан безпрецедентен политически натиск, оказан над Първо Отделение на ВКС, натиск оказан от политиците - Цветан Цветанов и Делян Пеевски ,с дейното съгласие на Министър Председателя на Република България - Бойко Методиев Борисов и главно действащо лице , председателя на ВКС - Лозан Панов...!!!

Всяка една медия, която публикува лъжи и клевети за мен и ме нарича НАРКОБОС и НАРКОТРАФИКАНТ  ще бъде осъдена като клеветническа такава...!! 

БТВ, НОВА ТВ , БНТ и всички останали ще бъдат изпънати на банките в съда по дела за клевета, заведени от мен...!!!

Главна Прокуратура също ще бъде осъдена за клевети изречен по мой адрес, Окръжният Прокурор на Русе също, всичко предстои да се случи..!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари