Венци написа прочувствено писмо на Дядо Коледа

0
Няма да те моля за телефон, таблет или топка. Родих се различен, моля те, добър Дядо Коледа, донеси ми здраве!
Няма да те моля за телефон, таблет или топка. Родих се различен, моля те, добър Дядо Коледа, донеси ми здраве!

Коледа е още далече и писмата пътуват дълго до Лапландия. Малкият Венци написа писмо до Дядо Коледа с една единствена молба... да му помогне да оздравее.

Ето какво написа Венци на Добрия старец:

„Скъпи Дядо Коледа, и аз като другите деца ти пиша с молба за подарък! Но няма да те моля за телефон или таблет - няма как да ги ползвам! Няма да поискам топка, защото не мога да тичам и вървя! Родих се различен, дните ми минават прикован в инвалидна количка или леглото! Не правя неща, които връстниците ми правят! Но не се оплаквам, въпреки болката, въпреки болниците и всички ежедневни процедури! Всъщност аз съм щастливо дете, защото всички около мен ме даряват с любов и грижи! Толкова много добри ангели и хора с огромни сърца, живеят с моята болка и с най голямата ми мечта, за което им благодаря от СЪРЦЕ!

И сега искам да те помоля, Дядо Коледа за моя подарък! Моля те, добър Дядо Коледа, донеси ми здраве! Така ми се иска да бъда здрав,самостоятелен и щастлив! Така ми се иска да видя Мама спокойна и грееща от щастие! А, за да се случи това, трябва да съберат парички за лечението ми и всичко да мине успешно! Мечтая за времето,в което ще играя и аз, ще седя сам и няма да боли! Дядо Коледа очаквам те! Приятели, бъдете здрави и ценете това, което имате!”

Добри АНГЕЛИ и БЛАГОДЕТЕЛИ, нека помогнем на Дядо Коледа да изпълни мечтата на Венци! Нека се обединим, да сме сплотени, и ако всички заедно споделим писмото на Венци, той ще има по голям шанс да стигне до Дядо Коледа!

Моля ви да го направим и сътворим чудо! Пожелавам на вас и семействата ви здраве, щастие и благополучие! Благодарим на всички, които ни подкрепят! Да го направим за тази усмивка!, пише Валентина Иванова.

Тези, които искат да помогнат на Венци, могат да го направят на банкова сметка:

УниКредит Булбанк BG17UNCR70004522986768 

Или в helpkarma. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари