Венко Сабрутев: Държавата е с 200 милиона лева излишък

1
Дефицитът от 1,2 млрд беше компенсиран за месец, обясни депутатът
Дефицитът от 1,2 млрд беше компенсиран за месец, обясни депутатът Снимка: БГНЕС

Дефицитът от 1,2 млрд лева беше компенсиран за месец, обясни депутатът

Първите 5 месеца управление на служебния кабинет доведоха до 1,2 милиарда лева дефицит. Само след един месец управление на кабинета „Денков” този дефицит беше компенсиран и вече държавата е на излишък от близо 200 милиона лева”. Това заяви Венко Сабрутев от ПП-ДБ, предава NOVA

Пари за заплати може да има, когато има реални приходи в държавата, обясни Сабрутев.

„Този бюджет, който разглеждаме в Народното събрание е изготвен за 2-3 седмици. Видяхме 6 месеца забавяне от страна на служебния кабинет да внесе бюджет. Това, което правим, е в този бюджет да заложим подоходни политики там, където е наистина най-належащо. Увеличаваме заплатите на учителите в училищата и в детските градини, защото там има драстично изоставане в доходите. Увеличаваме пенсиите”, каза депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари