Велосипедистът от "Южния парк" е осъждан три пъти

0
Борислав Миланов е бил осъждан три пъти
Борислав Миланов е бил осъждан три пъти Видео: NOVA

Задържан е мъжът, който удари с колело дете в "Южния парк" и избяга.

Това потвърдиха от пресцентъра на МВР.  24-годишният Борислав Миланов е арестуван в четвъртък вечер в София. Предал се е сам, в присъствието на адвокат в 4-то РПУ. Наложена му е мярка за неотклонение задържане под стража за 72 часа, предава NOVA.

Родителите на пострадалото момиченце възнамеряват да заведат дело срещу него. Ако вината му бъде доказана, за това деяние законът предвижда лишаване от свобода до 1 година или пробация. 

Борислав вече е осъждан три пъти: веднъж за притежание на наркотици - амфетамини и марихуана, и два пъти за шофиране без книжка. 

Инцидентът стана в сряда вечерта, а момиченцето беше прието в "Пирогов" с тежки наранявания. Детето е било с майка си в парка, когато мъжът го помита с велосипеда си и бяга от мястото на инцидента. 

"Видях сблъсъка и как влачи детето, докато опитва да спре. Влачи го 2 метра", разказа за "Здравей, България" Боряна Джоканова, майката на раненото 1-годишно дете. 

"Главата й е ударена, тялото е премазано. Счупени са костите на едното краче. Лекарите я прегледаха от горе до долу", поясни тя.

По думите й след сблъсъка колоездачът е спрял за момент: "Ослуша се и когато разбра, че ситуацията е по-тежка, избяга".

В момента, в който Боряна вижда, че той тръгва да бяга, вади телефона и го снима.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари