Велосипедист пострада при катастрофа край "Джъмбо"

0
Мъжът е с фрактура на подбедрица
Мъжът е с фрактура на подбедрица

Мъжът е с фрактура на подбедрица

Вчера около 19:00 часа е постъпил сигнал за възникнал инцидент с пострадал човек на главен път I-2 (Русе - Варна), в района на км 10+300 /около 500 м. след Джъмбо/.

Изпратените на местопроизшествието полицейски служители са изяснили, че в тъмната част на денонощието, на прав участък от пътя, лек автомобил с марка "Хонда", с водач 55-годишен мъж, движещ се в дясна лента посока град Разград, е блъснал мъж на 42 г., управлявал велосипед в същата посока. Велосипедистът е пострадал с фрактура на подбедрица.

Причините и обстоятелствата, довели до произшествието се изясняват. На местопроизшествието е извършен оглед от оперативна група на МВР и е образувано досъдебно производство.

Пробата на шофьора за алкохол е била отрицателна, а на другия водач е издаден талон за медицинско изследване - кръвна проба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Колоездач до 4
    Изключително добре запознат съм с правилника за движение по пътищата и правилника за прилагането му. Тук-там по някое съдебно дело съм преминал. Не, че се хваля ама нямам загубено.
  • 3
    4
    Аз
    До 3 - Първо прочетете ЗДП и ППЗДП, после ми обяснявайте за ракията и изп.ющяса ето на моментари !
  • 3
    3
    Колоездач
    Никога, ама никога не сме си "връткали" в тъмната част на денонощието. А екипите ни са такива, че се виждат от половин километър. Какво сега, да слезем от велосипедите и да започнем с ракията и бирата от 9:00 ли? И евентуално да изплющим някой коментар?
  • 16
    2
    много бедна информация
    Що не пишат имал ли е велосипедиста светлоотразителна жилетка, а велосипеда светлини?!?
  • 9
    1
    daskal
    Ами те там доста нахално карат колелетата си бегачи от един русенски велоклуб. Понякога са в групи от по 10-15 човека и си връткат сякаш са на обиколката на България. А движението е такова, че не е много подходящо за велосипеди.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари